Ocenenia pre jednotlivcov i kolektívy z oblasti kultúry

27.11.2011 15:35

V stredu 23. novembra 2011 sa v Kongresovej sále Trenčianskeho samosprávneho kraja uskutočnil slávnostný večer pri príležitosti udeľovania ocenení kolektívom a jednotlivcom z oblasti kultúry.

 

Ocenenie Za uchovávanie a rozvoj kultúrneho dedičstva národa predseda TSK udelil siedmim jednotlivcov a piatim kolektívov a to Elene Beštovej, riaditeľke Miestneho kultúrneho strediska a Uhrovského múzea v Uhrovci, Viliamovi Harušťákovi, riaditeľovi Miestneho osvetového strediska v Lubine-Miškech Dedinke, Anne Ištokovej, starostke obce Čachtice, Eleonóre Kubalovej, zakladateľke Folklórneho súboru Trenčan z Trenčína, Ing. Jozefovi Lehockému, zberateľovi, autorovi zborníkov ľudových piesní i tancov, Milanovi Mikušovi, publicistovi a ochrancovi prírody z Trenčína, Alžbete Tukovej, starostke obce Vaďovce, ako aj Folklórnemu súboru Drienovec z Bánoviec nad Bebravou, Folklórnej skupine Bukovina z Kšinnej, Detskej folklórnej skupine Selčanka zo Selca, Folklórnej skupine Dolinečka zo Soblahova a Folklórnemu súboru Véna pri Strednej zdravotníckej škole v Trenčíne.

 

https://www.tsk.sk/sk/trenciansky-samospravny-kraj/aktuality/ocenenia-pre-jednotlivcov-i-kolektivy-z-oblasti-kultury.html